Omgeving

Boshotel Vlodrop ligt in een bijzondere omgeving. Het Roerdal en het Nationaal Park ‘De Meinweg’ maken Boshotel Vlodrop dan ook niet voor niets ‘Het Trefpunt in het Groen’. Maar wandelen en fietsen in de natuur is niet het enige dat deze omgeving te bieden heeft.

Landgoed Kasteel Daelenbroeck

Op slechts enkele kilometers afstand van Boshotel Vlodrop ligt Landgoed Kasteel Daelenbroeck, gebouwd op de fundamenten van een 14e-eeuws kasteel. Hier kunt u plaatsnemen in de brasserie of op het terras, waarna u zich met een beetje fantasie helemaal in de middeleeuwen bevindt. In de gewelven van de Hoofdburcht worden een aantal keer per jaar kasteelconcerten gegeven. Deze klassieke concerten zijn erg bijzonder door de speciale entourage maar zeker ook door de uitmuntende musici. Het Kasteel is hoe dan ook een bezoek waard om ‘gewoon’ te proeven van de sfeer en het culinaire aanbod. U kunt hier genieten van een uitgebreide High Tea of van een heerlijk diner. Voor meer informatie kijkt u op de website van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

Golfbaan de Herkenbosche

Op een steenworp afstand van het Boshotel ligt in Herkenbosch de prachtige golfbaan De Herkenbosche. Deze golfbaan is uitgeroepen tot de mooiste bosbaan van Nederland. Via Boshotel Vlodrop kunt u hier reserveren eventueel gecombineerd met het golfarrangement. Meer informatie vindt u op onze arrangementenpragina.

McArthurGlen Outlet Center

In Roermond ligt het grootste en meest uitgebreide designer outlet centrum van Europa. Hier kunt u winkelen bij meer dan 800 luxueuze designermerken, waaronder Burberry, Gucci, Prada, Ralph Lauren en Armani met kortingen tot wel 70%. Het Boshotel is met al zijn rust en schoonheid een prima uitvalsbasis voor het winkelgeweld in het Outlet Center dat op 10 kilometer afstand van het hotel gelegen is. Lees meer

Ontdek de Geluksplekken in Roerdalen

Vanaf de Slotgracht van Kasteel Daelenbroeck luisterend naar het klaterende water of uitkijkend over een van de vennen in het Nationaal Park De Meinweg. In de gemeente Roerdalen vindt u diverse geluksplekken, deze geluksplekken laten u op een leuke manier de omgeving verkennen en de unieke tips uit de omgeving zien. Uit ruim 200 inzendingen door de inwoners van Roerdalen, zijn de 25 meest geliefde plekken gekozen en door iedereen te bezoeken. Bij deze zogenoemde "Geluksplekken" kunt u lezen wat er te bezichtigen valt en waarom deze plek een gelukplek is. U kunt zelf opzoek gaan naar deze geluksplekken die overal verspreid in de gemeente te vinden zijn, per fiets of te voet. Tevens zijn alle geluksplekken ook in een overzichtelijke brochure samengevoegd, deze is te krijgen bij de receptie of bij Brasserie De Boshut.

Overige activiteiten

Behalve bovenstaande activiteiten zijn er nog talloze uitjes te vinden in de naaste omgeving van Boshotel Vlodrop. We hebben een paar uiteenlopende activiteiten voor u op een rij gezet:

  • Op www.hartvanlimburg.nl treft u leuke uittips en regionale informatie aan
  • Attractiepark Toverland, Sevenum
  • GaiaZOO, Kerkrade
  • Snowworld, Landgraaf
  • Indoorspeeltuin PeeWee, Posterholt
  • Speeltuin de Gitstap, Vlodrop-Etsberg
  • Speeltuin Kitskensberg, Roermond
  • Amici Beach, Effeld