Omgeving

Boshotel Vlodrop ligt in een bijzondere omgeving. Het Roerdal en het Nationaal Park ‘De Meinweg’ maken Boshotel Vlodrop dan ook niet voor niets ‘Het Trefpunt in het Groen’. Maar wandelen en fietsen in de natuur is niet het enige dat deze omgeving te bieden heeft.

Landgoed Kasteel Daelenbroeck

Op slechts enkele kilometers afstand van Boshotel Vlodrop ligt Landgoed Kasteel Daelenbroeck, gebouwd op de fundamenten van een 14e-eeuws kasteel. Hier kunt u plaatsnemen in de brasserie of op het teras, waarna u zich met een beetje fantasie helemaal in de middeleeuwen bevindt. In de gewelven van de Hoofdburcht worden een aantal keer per jaar kasteelconcerten gegeven. Deze klassieke concerten zijn erg bijzonder door de speciale entourage maar zeker ook door de uitmuntende musici. Het Kasteel is hoe dan ook een bezoek waard om ‘gewoon’ te proeven van de sfeer en het culinaire aanbod. U kunt hier genieten van een uitgebreide High Tea of van een heerlijk diner. Voor meer informatie kijkt u op de website van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

Golfbaan de Herkenbosche

Op een steenworp afstand van het Boshotel ligt in Herkenbosch de prachtige golfbaan De Herkenbosche met ons Golfrestaurant St. Andrews. Deze golfbaan is uitgeroepen tot de mooiste bosbaan van Nederland. Via Boshotel Vlodrop kunt u hier reserveren eventueel gecombineerd met het golfarrangement. Meer informatie vindt u op de website van St. Andrews – Golfbaan de Herkenbosche.

McArthur Glen Outlet Center

In Roermond ligt het grootste en meest uitgebreide designer outlet centrum van Europa. Hier kunt u winkelen bij uit meer dan 800 luxueuze designermerken, waaronder Burberry, Gucci, Prada, Ralph Lauren en Armani met kortingen tot wel 70%. Het Boshotel is met al zijn rust en schoonheid een prima uitvalsbasis voor het winkelgeweld in het Outlet Center dat op 10 kilometer afstand van het hotel gelegen is. Lees meer

Overige activiteiten

Behalve bovenstaande activiteiten zijn er nog talloze uitjes te vinden in de naaste omgeving van het Boshotel Vlodrop. We hebben een paar uiteenlopende activiteiten voor u op een rij gezet:

  • Attractiepark Toverland, Sevenum
  • Gajapark Zoo, Kerkrade
  • Snowworld, Landgraaf
  • Indoorspeeltuin PeeWee, Posterholt
  • Speeltuin de Gitstap, Vlodrop-Etsberg
  • Speeltuin Kitskensberg, Roermond
  • Amici Beach, Effeld
  • McArthurglen Designer Outlet Center, Roermond