Roermond en Outlet Shopping Center

Roermond heeft veel te bieden. Het is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. Door de eeuwen heen was Roermond lid van de Hanzesteden en hoofdstad van het 'Overkwartier van Gelre'. Nu nog is zij bisschop stad van Limburg. De stad heeft een beschermd stadsgezicht en is rijk aan monumenten:

De Sint Christoffel-kathedraal, de Munsterkerk, het Stadhuis op de Markt, de Minderbroeders kerk.
In de historische stadskern vindt de bezoeker een grote diversiteit aan winkels en attractieve pleinen.
Samen met de vele terrasjes en pittoreske restaurants bepalen zij het gezellige karakter van het centrum van Roermond.

Elke donderdag is het koopavond in de binnenstad tot 21.00 uur en elke zondag is koopzondag.
Op zaterdag wordt een grote warenmarkt gehouden op de Markt en op woensdag vindt een kleinere warenmarkt plaats op het Munsterplein.

Met het Designer Outlet Shopping Center Roermond is het winkelaanbod uitgebreid. Dit is een groot winkelparadijs op kleine loopafstand van de binnenstad, waar wereldmerken en designlabels gedurende het gehele jaar met grote kortingen worden aangeboden.
Het Designer Outlet Center Roermond biedt mode en lifestyle met honderden internationale designermerken en deze ook nog met kortingen van 30 - 70% op de reguliere winkelprijs. Geniet in een ontspannen shoppingsfeer van meer dan 100 shops en slenter heerlijk over de stijlvolle shoppingboulevards. Het Designer Outlet Center Roermond is 363 dagen per jaar geopend!