Sportief

Vanaf: € 130.00

Golf arrangement

Een balletje slaan op golfbaan de Herkenbosche en combineren met een diner en overnachting. Het kan met dit unieke arrangement.

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Fiets arrangement

Per fiets genieten van Nationaal Park De Meinweg, het uitgebreide Roerdal en de rest van het prachtige Midden-Limburg. U kunt uw eigen fietsen meenemen of fietsen bij ons huren.

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Wandel arrangement

Te voet het Meinweg gebied ontdekken? Tevens zijn er zeer regelmatig wandelingen onder begeleiding van een gids waar u zich voor op kunt geven.

Lees meer

Reserveren arrangement

Als u een keuze uit bovenstaande arrangementen heeft gemaakt, kunt u eenvoudig online reserveren door op het arrangement te klikken en de juiste datum in de reserveringsmodule in te voeren. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden binnen een arrangement of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze receptie, telefonisch via 0475 53 49 59 of per email info@boshotel.nl.
Zij informeren u graag.

Alle arrangementsprijzen zijn per volwassenen, op basis van twee personen per kamer.

Toeslagen

€ 2,00 toeristenbelasting en administratiekosten per persoon per nacht
€ 30,00 voor een eenpersoonskamer 

Wist u trouwens dat ook uw hond welkom is in ons hotel? U betaalt een schoonmaaktoeslag van € 9,50 per hond per nacht en er is een maximum van 1 hond per kamer. U selecteerd deze optie tijdens het boeken bij extra's. In het restaurant en het zwembad kunnen wij geen honden toelaten. Uw hond is van harte welkom in onze brasserie.

Toch liever een ander arrangement?