Asperge arrangement 2024
Boshotel Vlodrop
Discount slider image

Asperge arrangement 2024

Ons asperge arrangement boekt u met een
klik op deze knop

 

Vergaderen


Vanwege de ‘alles onder één dak-formule’ is Boshotel Vlodrop bij uitstek geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Zaalaccommodatie, overnachtingen, maaltijden én de nodige ontspanning worden als totaalpakket aangeboden.

Zalen
Binnen ons hotel hebben wij 6 zalen variërend van 16 m2 tot 350 m2. Deze zalen zijn voorzien van:

  • airconditioning
  • comfortabel meubilair
  • moderne audiovisuele apparatuur
  • gratis wifi

In deze zalen bent u verzekerd van volledige rust. Omdat de accommodatie in de bossen ligt, wordt u niet gestoord door omgevings- of verkeersgeluid. Daarbij zijn onze zalen voor zakelijke meetings door een ruime patio van 240 m2 gescheiden van de hotel- en restaurantvleugel.

Ontspanning
Bij concentratie en hard werken hoort ook ontspanning. Tussentijds opladen en een frisse neus halen om daarna weer efficiënt aan de slag te gaan kan natuurlijk in de prachtige bossen in de directe omgeving. U stapt vanuit de zaal zo het groen in. Ook voor teambuilding activiteiten in het buitenleven kunt u bij onze Activity Club terecht. Zij hebben een passend aanbod voor elk budget en voor elk tijdsbestek. De comfortabele kamers, het uitstekende restaurant én het heerlijke Wellness Center maken het aanbod voor uw zakelijke bijeenkomst compleet.