Asperge arrangement 2024
Boshotel Vlodrop
Discount slider image

Asperge arrangement 2024

Ons asperge arrangement boekt u met een
klik op deze knop

 

Beste Prijsgarantie
 — 

Ontspanning

Ontspannen kan men uitstekend in en om Boshotel Vlodrop. Het Roerdal en Nationaal Park De Meinweg zijn unieke natuurgebieden die zich uitstekend lenen voor een fietstocht, stevige wandeling of golf op De Herkenbosche. In Boshotel Vlodrop bevindt zich Vita Allegra Wellness Center waar verschillende groepsactiviteiten georganiseerd worden.

Wandelen


Het is uitstekend wandelen en fietsen in de omgeving van Boshotel Vlodrop. In het uitgestrekte landschap van Nationaal Park De Meinweg en het Roerdal zijn veel fiets- en wandelroutes aangelegd en fietst u zo naar de historische stad Roermond.

Wandelen
Door de vele wandelroutes kunt u ervoor kiezen om een hele dag op pad te gaan of enkel een klein blokje om. De wandelroutes worden aangegeven door gekleurde routepalen. Daarnaast kunt u in het nationaal park en omgeving knopenlopen. 

 

Fietsen


Ook per fiets kunt u uitstekend de omgeving verkennen. De vele fietspaden vormen een uniek netwerk. Zo fietst u gemakkelijk vanuit het Boshotel naar Roermond of naar het witte stadje Thorn. In het Roerdal en Nationaal Park De Meinweg kunt u er ook voor kiezen om uw eigen fietsroute samen te stellen door middel van het Fietsknooppuntennetwerk. 

Voor groepen organiseren wij diverse activiteiten te voet of per fiets. 

Fietsverhuur
In Boshotel is het mogelijk om fietsen te huren.

Bij de receptie van ons hotel zijn tevens diverse fiets- en wandelroutes verkrijgbaar.
Voor een groter aanbod aan routekaarten kunt u terecht in Brasserie De Boshut/ Bezoekerscentrum de Meinweg.

Meinweg 2
6075 NA Herkenbosch
Telefoon:
+31 (0)475 53 04 39
info@deboshut.nl 

Groepsactiviteiten


Onze “Activity Club” is onderdeel van Vita Allegra Wellness Center. Wij organiseren tal van activiteiten voor u. Om op individuele basis aan deel te nemen, of met een hele groep. Spannende teambuildings activiteiten of juist kindvriendelijke familieactiviteiten, zoals kinderfeestjes.

  • Handboogschieten
  • Nordic Walking
  • Mountainbiken
  • Wandelen
  • Puzzelfietstocht
  • Groepslessen fitness
  • GPS wandelen
  • Kanoën op de Roer

Meer weten? Hier vindt u alle informatie over onze Activity Club van Vita Allegra.

 

Paardrijden in Limburg


Een buitenrit met je paard dwars door de prachtige natuur van het Roerdal en het Nationaal Park De Meinweg behoort ook tot de mogelijkheden. In Midden-Limburg hebben vrijwel alle gemeentes een ruiter- en mennetwerk aangelegd. Hierdoor kun je eenvoudig je eigen route samenstellen en een heerlijke buitenrit met je paard maken over speciale ruiterpaden. Maar ook een ommetje in Duitsland is mogelijk. Want Duitsland is gemakkelijk bereikbaar. Echter is om te mogen rijden op het platteland of in het bos van Duitsland een zogenaamd "Reitkennzeichen" nodig.