Zomer arrangement 2024
Boshotel Vlodrop
Discount slider image

Zomer arrangement 2024

Ons Zomer arrangement boekt u met een
klik op deze knop

 

Beste Prijsgarantie
 — 

Hotel informatie

Check in: van 15.00 tot 22.00 uur
Check uit: van 07.00 tot 11.00 uur


Ontbijt:

Het ontbijt wordt van maandag t/m vrijdag geserveerd tussen 7.00 en 10.00 uur, op zaterdag en zondag van 8.00 tot 10.30 uur.


Kinderen

U bent van harte welkom om samen met uw kinderen te genieten van alles dat Boshotel Vlodrop te bieden heeft. We hebben een speelkamer in het hotel die is uitgerust met speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ook kunnen de kinderen heerlijk zwemmen in ons zwembad. 


Honden

De bossen rondom Boshotel Vlodrop zijn perfect om te ontdekken samen met uw hond. Honden zijn dan ook van harte welkom in het hotel. U betaalt dan een schoonmaaktoeslag van € 15,00 per hond per nacht en er is een maximum van 1 hond per kamer. In het restaurant en het zwembad kunnen wij geen honden toelaten. Uw hond is van harte welkom in onze brasserie.


Toeslagen & extra's

Toeristenbelasting en administratiekosten € 3,00 p.p.p.n.
Extra bed (>3 jaar) incl. ontbijt € 30,00 p.n.
Campingbedje (0-2 jaar) € 10,00 per nacht
Toeslag arrangement bij verblijf op zaterdag en feestdagen € 10,00 p.p.p.n.
Toeslag kamer met terras € 25,00 per nacht (maart t/m oktober)
Toeslag suite met balkon en bubbelbad € 50,00 per nacht
Toeslag familiekamer € 30,00 / € 50,00 per kamer per nacht
Hond op de kamer € 15,00 p.h.p.n. (maximaal 1 hond per kamer)
Late check out tot 13.00 uur à € 25,00 per kamer, op basis van beschikbaarheid, bij aankomst te reserveren
Late check out tot 17.00 uur à € 40,00 per kamer, op basis van beschikbaarheid, bij aankomst te reserveren
Laadpalen elektrische auto's aanwezig. Kosten naar verbruik.
Huur stadsfiets € 15,00 per fiets per dag (enkel aan hotelgasten)
Huur E-bike € 27,50 per fiets per dag (enkel aan hotelgasten)
Mountainbike € 25,00 per fiets per dag (enkel aan hotelgasten)


Airconditioning

Ons gehele hotel is voorzien van airco, ook alle hotelkamers zijn uitgerust met een eigen airco systeem.


Bar en Brasserie
Ons hotel beschikt over een ruime en gezellige brasserie. Hier kunt u plaatsnemen voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor een kop koffie met Limburgse vlaai of een verfrissend biertje. Iedere dag geopend vanaf 10.00 tot 24.00 uur.

Fietsverhuur

In Boshotel Vlodrop is het mogelijk om fietsen en e-Bikes te huren. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw eigen fiets veilig te stallen in onze afgesloten fietsenstalling. Wilt u een fiets of e-Bike reserveren? Dat kan middels het reserveringsproces in stap 2 van uw kamerreservering of door te bellen met 0475 53 49 59 of mailen met reserveringen@boshotel.nl 


Fitness

Boshotel Vlodrop beschikt over een professioneel fitnesscentrum als onderdeel van "Vita Allegra". Het sportcentrum bestaat uit een fitnessruimte, een spinning ruimte en een ruimte waar groepslessen worden gegeven. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten in ons sportcentrum.

Internet/WIFI
In ons gehele hotel is gratis internet middels wifi mogelijk, zowel de hotelkamers, vergaderzalen als onze openbare ruimtes zijn voorzien van high-speed gratis wifi.


Parkeren
Parkeren is geheel gratis naast het hotel. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Er zijn tevens een aantal mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar. Ook zijn er laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

Restaurant "De Meinweg"
Ons hotelrestaurant "De Meinweg" biedt u een uitgebreide ALC kaart en diverse menu's. Hier kunt u genieten van gerechten uit de Boshotel keuken met z'n tweeën of met een groep. Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 18.00 uur.


Saunalandschap
Voor ultieme ontspanning hebben wij een uitgebreid saunalandschap (ongekleed) en een zwembad sauna (gekleed) gelegen in ons interne Wellness Center Vita Allegra.

Het Saunalandschap is enkel toegankelijk tegen betaling van € 22,50 p.p. inclusief badjas en slippers, de zwembadsauna is gratis toegankelijk voor alle gasten in het hotel.


Wellness Center Vita Allegra
Boshotel Vlodrop heeft een compleet Wellness Center onder haar dak, genaamd Vita Allegra. Hier vindt u alles voor ontspanning en inspanning: Beauty, Wellness en Sport. U kunt zich hier laten verzorgen en verwennen in het beautycentrum, ontspannen in het saunalandschap en/of het zwembad en sporten in het fitnesscentrum.

Zwembad
Boshotel Vlodrop beschikt over een verwarmd binnenzwembad met jet-stream, tevens is er een whirlpool, kinderbad, ligweide en binnensauna aanwezig. Dit alles is gratis toegankelijk voor hotelgasten.