Asperge arrangement 2024
Boshotel Vlodrop
Discount slider image

Asperge arrangement 2024

Ons asperge arrangement boekt u met een
klik op deze knop

 

Care Suite

Zorgkamers
Luxe hotelverblijf, ook als zorg noodzakelijk is.
Boshotel Vlodrop vindt het belangrijk dat u ook van alle luxe van een hotelverblijf kunt genieten als u bepaalde zorg nodig heeft.

Ons hotel is zo ruim en comfortabel opgezet dat dit mogelijk is. Door het aanbrengen van een aantal extra voorzieningen in onze suites kunnen ook gasten die zorg nodig hebben, genieten van een verblijf in een luxe viersterrenhotel. We hebben acht suites ingericht als zorgkamers. Deze zorgkamers bieden, naast airconditioning, voor onze zorggasten essentiële faciliteiten. De zorgkamers zijn bijvoorbeeld extra ruim en beschikken over elektrisch verstelbare bedden. De badkamers in deze kamers zijn geschikt voor het manoeuvreren met een rolstoel. Verder beschikken de kamers over een douchestoel, toiletbeugels, toiletverhoger en een papegaai (deze zijn alle kosteloos op aanvraag verkrijgbaar).


De zorg

Naast de inrichting van de zorgkamers is het van belang dat u als gast de benodigde zorg krijgt.
De Zorggroep Midden-Limburg is zeer ervaren in het bieden van zorg op maat aan onze gasten. Onze professionele fitness en wellness faciliteiten bieden u alle gelegenheid om op uitgelezen wijze te revalideren. Bij het zorgaanbod wordt uitgegaan van enige zelfredzaamheid. Wij gaan ervan uit dat de gast zelfstandig kan eten, douchen en het toilet bezoeken. En we gaan ervan uit dat een gast zichzelf, eventueel met behulp van een rolstoel, kan verplaatsen. In geval van een intensievere zorgbehoefte of de noodzaak van specifieke begeleiding kan worden bezien of aan de zorgvraag kan worden voldaan. Aanvullende zorg of begeleiding kan incidenteel worden ingeschakeld.


Voor wie

De zorgkamers zijn uitermate geschikt voor vakantiegangers met een zorgvraag en voor patiënten die tussen ziekenhuisopname en thuisverblijf zogenaamde ‘overbruggingszorg’ nodig hebben zoals nazorg, aansterking en revalidatie. Ook is deze vorm van zorg mogelijk bij zelfstandig thuiswonende ouderen en gehandicapten, bij wie het thuis tijdelijk niet meer gaat, omdat bijvoorbeeld een mantelzorger niet beschikbaar is.

Zorgaanvraag
Voor een tijdelijk verblijf in een van de zorgkamers bestaan eventueel vergoedingsmogelijkheden die men kan aanvragen bij de eigen zorgverzekeraar. Een PersoonsGebonden Budget (PGB) wordt vaak ingezet voor de inkoop van zorg en verpleging.

Natuurlijk kan men als particulier ook rechtstreeks bij ons reserveren, neemt u hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling via reserveringen@boshotel.nl 

Beste Prijsgarantie