Boshotel_terras

Restaurant de Meinweg

Boshotel Vlodrop is bij uitstek de plek om culinair te genieten. In het bourgondische Limburg weten we immers heel goed wat lekker is. Ons à la carte Restaurant ‘De Meinweg’ heeft een uitgebreide kaart en onze chefkok laat zich graag inspireren door al het goede dat Limburg te bieden heeft, maar maakt gerechten uit de hele wereld. De kaart wisselt zo’n 4 keer per jaar en kent de seizoenen winter – asperges – zomer – wild.

Eten in de natuur

U kunt van uw diner genieten in de sfeervolle ambiance van ons restaurant. De grote ramen zorgen ervoor dat u zich midden in de natuur voelt. Bij goed weer kunt u van uw maaltijd genieten op ons terras voor de complete natuurbeleving.
Op onze wijnkaart hebben wij een 15-tal wijnen geselecteerd waarvan wij denken dat ze u zeker kunnen bekoren. U kunt bij uw 2, 3 of 4-gangen menu dan ook kiezen voor een wijnarrangement erbij.

Wij serveren heerlijke, verfijnde gerechten die onze keukenbrigade vers voor u bereidt. Om die versheid te garanderen maken wij voor grote groepen graag een menuvoorstel op maat. Restaurant "De Meinweg" is elke dag geopend van 18.00 tot 21.00 uur.
Wilt u alvast een kijkje in onze À la carte kaart nemen? Lees meer

Speciale verzoeken

Op onze menukaart treft u natuurlijk ook vegetarische gerechten aan. Ook houden we rekening met eventuele speciale diëten of allergieën. Glutenvrij producten en suikervrij ijs behoren standaard tot ons assortiment.

Brasserie

Ook in onze Brasserie kunt u genieten van koffie met Limburgse vlaai, een kop soep of een heerlijke maaltijd. Ook de maaltijden of de koffie uit de Brasserie kunt u bij goed weer op ons prachtige terras nuttigen.