Kerstkeuzemenu’s restaurant 2017

1e & 2e Kerstdag

VOORGERECHTEN

Carpaccio van rund met pesto crème en oude kaas
OF
Krokant gebakken schol met saffraan en beurre Blanc
OF
Paté en croute met gerookte eendenborst en eendenlevermousse (+ € 3,50)
OF
Taartje van couscous met gemarineerde groenten,
kruidenolie en gemarineerde feta
***

SOEP

Wild bouillon met truffel flensjes
OF
Romige pompoensoep met geitenkaas
***

HOOFDGERECHTEN

Wildzwijn medaillons met paddenstoelen en truffeljus
OF
Gebakken heilbot met gemarineerde mosselen, linzenmuffin van aardappel en visjus met vandouvan
OF
Duet van biefstuk met sukade en kruidensaus
OF
Taartje van gegrilde courgette met paddenstoelenrisotto, truffel en kruidenolie
***

KERST-DESSERT

Dinertijden:

Op maandag 25 december kunt u om 13:00 / 13:30 / 14:00 / 14:30  / 17:30 / 18:00 uur aan tafel gaan.
Op dinsdag 26 december kunt u om 13:00 / 13:30 / 14:00 / 14:30 aan tafel gaan

Prijzen:

Soep – hoofdgerecht – dessert                                € 35,00
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert                     € 37,50
Voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert         € 39,50

Diner Dansant 1ste Kerstdag, 25 December 2017

Avondvullend 4-gangen diner in onze mooie aangeklede feestzaal onder muzikale begeleiding van duo "Blind date" à € 69,50 p.p., inclusief sprankelend aperitief en koffie na.

Kleding advies: BLACK TIE (gala of cocktail)
Aanvang: 19:00 uur.

Menu:

Gravad lax, cake van witte chocolade, wasabi crème en gemarineerde komkommer
***

Zacht gegaarde wildzwijn wang met romige zuurkool
***

Duet van kalf: kalf biefstukje met cannelloni & kalfstong gevuld met boerenkool, limoen en oude kaas
***

Kerst dessert buffet

 

Voor kinderen zijn er aparte kindermenu’s.

 

Reserveren kan telefonisch of per e-mail.
Boslaan 1, 6063 NN Vlodrop
0475-53 49 59
reserveringen@boshotel.nl