Zorgkamers

Luxe hotelverblijf, ook als zorg noodzakelijk is

Boshotel Vlodrop vindt het belangrijk dat u ook van alle luxe van een hotelverblijf kunt genieten als u bepaalde zorg nodig heeft.

Ons hotel is zo ruim en comfortabel opgezet dat dit mogelijk is. Door het aanbrengen van een aantal extra voorzieningen in onze suites kunnen ook gasten die zorg nodig hebben, genieten van een verblijf in een luxe viersterrenhotel. We hebben acht suites ingericht als zorgkamers. Deze zorgkamers bieden, naast airconditioning, voor onze zorggasten essentiële faciliteiten. De zorgkamers zijn bijvoorbeeld extra ruim en beschikken over elektrisch verstelbare bedden. De badkamers in deze kamers zijn geschikt voor het manoeuvreren met een rolstoel.

De zorg

Naast de inrichting van de zorgkamers is het van belang dat u als gast de benodigde zorg krijgt.
De Zorggroep Midden-Limburg is zeer ervaren in het bieden van zorg op maat aan onze gasten. Onze professionele fitness en wellness faciliteiten bieden u alle gelegenheid om op uitgelezen wijze te revalideren. Bij het zorgaanbod wordt uitgegaan van enige zelfredzaamheid. Wij gaan ervan uit dat de gast zelf-standig kan eten, douchen en het toilet bezoeken. En we gaan ervan uit dat een gast zichzelf, eventueel met behulp van een rolstoel, kan verplaatsen. In geval van een intensievere zorgbehoefte of de noodzaak van specifieke begeleiding kan worden bezien of aan de zorgvraag kan worden voldaan. Aanvullende zorg of begeleiding kan incidenteel worden ingeschakeld.

Voor wie

De zorgkamers zijn uitermate geschikt voor vakantiegangers met een zorgvraag en voor patiënten die tussen ziekenhuisopname en thuisverblijf zogenaamde ‘overbruggingszorg’ nodig hebben zoals nazorg, aansterking en revalidatie. Ook is deze vorm van zorg mogelijk bij zelfstandig thuiswonende ouderen en gehandicapten, bij wie het thuis tijdelijk niet meer gaat, omdat bijvoorbeeld een mantelzorger niet beschikbaar is.