Feesten

Als u iets te vieren heeft, bent u ook bij Boshotel Vlodrop aan het juiste adres. Het hotel is een toplocatie voor een huwelijk, jubileum of een zakelijk evenement.
Wij nemen desgewenst de complete organisatie voor u uit handen en garanderen dat u een spetterend feest kunt geven op onze schitterende locatie.

Feestzalen

Boshotel Vlodrop biedt feestzalen voor elk formaat feest. Onze zalen zijn in te delen van 25 tot 250 personen en bieden op het gebied van inrichting vele mogelijkheden. Zitplaatsen, staantafels, een dansvloer of een bar, het kan allemaal. We kunnen het feest compleet voor u aankleden en we kunnen zorgen voor een geschikte DJ.

Groepsactiviteiten

Als u behalve het feest ook aan een groepsactiviteit wilt deelnemen, behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden.
Samen iets leuks of sportiefs ondernemen is vaak al een feest op zich. Onze Activity Club denkt graag met u mee in het samenstellen van een dag- en/of een avondprogramma. Voor de eventueel aanwezige kinderen kunnen wij zorgen voor speciale kinderactiviteiten.
Ook organiseren wij compleet verzorgde kinderfeestjes. Meer informatie over het aanbod aan groepsactiviteiten vindt u bij onze Activity Club.