Faciliteiten

Boshotel Vlodrop biedt voor ieder wat wils, van fitness tot fietsverhuur. Onderstaand treft u een overzicht aan van onze faciliteiten in en om Boshotel Vlodrop. Heeft u nog vragen, bel of mail ons gerust.

Klik en navigeer:

A-H  |  I-P  |  Q-Z

A-H

Airconditioning

Ons gehele hotel is voorzien van airco, ook alle hotelkamers zijn uitgerust met een eigen airco systeem.

Bar/Brasserie

Ons hotel beschikt over een ruime en gezellige brasserie. Hier kunt u plaatsnemen voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor een kop koffie met Limburgse vlaai of een verfrissend biertje. Iedere dag geopend vanaf 10.00 tot 24.00 uur.

Fietsverhuur

In Boshotel Vlodrop is het mogelijk om fietsen en e-Bikes te huren. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw eigen fiets veilig te stallen in onze afgesloten fietsenstalling. Wilt u een fiets of e-Bike reserveren? Dat kan middels het reserveringsproces in stap 2 van uw kamerreservering of door te bellen met 0475 53 49 59 of mailen met reserveringen@boshotel.nl

Fitness

Boshotel Vlodrop beschikt over een professioneel fitnesscentrum als onderdeel van "Vita Allegra". Het sportcentrum bestaat uit een fitnessruimte, een spinning ruimte en een ruimte waar groepslessen worden gegeven. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten in ons sportcentrum.

Honden

Ook uw hond is welkom in Boshotel Vlodrop, al voor € 15,00 per hond per nacht, mag uw hond mee op de hotelkamer (maximaal 1 hond per kamer). In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, maar u mag uiteraard plaats nemen in de brasserie.

 

I-P

Internet - Wifi

In ons gehele hotel is gratis internet middels wifi mogelijk, zowel de hotelkamers, vergaderzalen als onze openbare ruimtes zijn voorzien van high-speed gratis wifi.

Kinderen (speelkamer)

Boshotel Vlodrop is kindvriendelijk ingericht, zo is er een grote speelkamer waar kinderen de hele dag heerlijk kunnen vertoeven en is in het binnenzwembad een speciaal kinderzwembad aanwezig.

Parkeren
Parkeren Boshotel Vlodrop

Parkeren is geheel gratis naast het hotel. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Er zijn tevens een aantal mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar. Ook zijn er laadpalen voor elektrische auto's aanwezig.

 

Q-Z

Restaurant "De Meinweg"
Restaurant Boshotel Vlodrop

Ons hotelrestaurant "De Meinweg" biedt u een uitgebreide ALC kaart en diverse menu's. Hier kunt u genieten van gerechten uit de Boshotel keuken met z'n tweeën of met een groep. Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 18.00 uur.

Saunalandschap

Voor ultieme ontspanning hebben wij een uitgebreid saunalandschap (ongekleed) en een zwembad sauna (gekleed) gelegen in ons interne Wellness Center Vita Allegra.

Het Saunalandschap is enkel toegankelijk tegen betaling van € 22,50 p.p. inclusief badjas en slippers, de zwembadsauna is gratis toegankelijk voor alle gasten in het hotel.

Wellness Center Vita Allegra
Wellness Boshotel Vlodrop

Boshotel Vlodrop heeft een compleet Wellness Center onder haar dak, genaamd Vita Allegra. Hier vindt u alles voor ontspanning en inspanning: Beauty, Wellness en Sport. U kunt zich hier laten verzorgen en verwennen in het beautycentrum, ontspannen in het saunalandschap en/of het zwembad en sporten in het fitnesscentrum.

Zwembad
Zwembad Boshotel Vlodrop

Boshotel Vlodrop beschikt over een verwarmd binnenzwembad met jet-stream, tevens is er een whirlpool, kinderbad, ligweide en binnensauna aanwezig. Dit alles is gratis toegankelijk voor hotelgasten.