Seizoen

Vanaf: € 82.50

Voorjaars arrangement

Shoppen in Roermond of een verkwikkende wandeling door het heuvelachtige Meinweggebied. Bepaal zelf uw dag indeling en 's avonds zorgen wij voor een heerlijk 3-gangen diner.

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Zomer arrangement

Luieren op ons terras, shoppen in Roermond of een zomerse wandeling door het heuvelachtige Meinweggebied. Bepaal zelf uw dag indeling en 's avonds zorgen wij voor een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant.

Lees meer

Reserveren arrangement

Als u een keuze uit bovenstaande arrangementen heeft gemaakt, kunt u eenvoudig online reserveren door op het arrangement te klikken en de juiste datum in de reserveringsmodule in te voeren. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden binnen een arrangement of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze receptie, telefonisch via 0475 53 49 59 of per email info@boshotel.nl.
Zij informeren u graag.

Alle arrangementsprijzen zijn per volwassenen, op basis van twee personen per kamer.

Toeslagen

€ 2,00 toeristenbelasting en administratiekosten per persoon per nacht
€ 30,00 voor een eenpersoonskamer 

Wist u trouwens dat ook uw hond welkom is in ons hotel? U betaalt een schoonmaaktoeslag van € 9,50 per hond per nacht en er is een maximum van 1 hond per kamer. U selecteerd deze optie tijdens het boeken bij extra's. In het restaurant en het zwembad kunnen wij geen honden toelaten. Uw hond is van harte welkom in onze brasserie.

Toch liever een ander arrangement?