Feestdagen

Vanaf: € 410.00

Kerst arrangementen

Laat het u tijdens de Kerstdagen aan niets ontbreken. Heerlijke diners, ontspannen beauty behandelingen of een winterse wandeling. Lees hieronder ons complete kerstprogramma voor 2019.

Lees meer

Vanaf: € 245.00

Sylvester arrangement

Sluit het jaar af met een spetterende party op Kasteel Daelenbroeck Vervoer heen en terug is geregeld. Op 1 januari lekker uitslapen in Boshotel Vlodrop en afsluiten met een heerlijk Champagne ontbijt.

Lees meer

Vanaf: € 280.00

Kerst arrangement 25 & 26 december

Laat het u tijdens de Kerstdagen aan niets ontbreken. Heerlijke diners, ontspannen beauty behandelingen of een winterse wandeling. Lees hieronder meer over de inhoud van het Kerstarrangement. Let op!; Kies voor beschikbaarheid de datums 25 t/m 27 december!

Lees meer

Vanaf: € 275.00

Kerst arrangement 24 & 25 december

Laat het u tijdens de Kerstdagen aan niets ontbreken. Heerlijke diners, ontspannen beauty behandelingen of een winterse wandeling. Lees hieronder meer over de inhoud van het Kerstarrangement. Let op!; Kies voor beschikbaarheid de datums 24 t/m 26 december!

Lees meer

Vanaf: € 139.50

Kerstarrangement - 26 december

Heerlijk genieten in Boshotel Vlodrop van 2e Kerstdag en jezelf onderdompelen in de ultieme Kerstsfeer van het Outlet Shopping Center Roermond!

Lees meer

Reserveren arrangement

Als u een keuze uit bovenstaande arrangementen heeft gemaakt, kunt u eenvoudig online reserveren door op het arrangement te klikken en de juiste datum in de reserveringsmodule in te voeren. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden binnen een arrangement of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze receptie, telefonisch via 0475 53 49 59 of per email info@boshotel.nl.
Zij informeren u graag.

Alle arrangementsprijzen zijn per volwassenen, op basis van twee personen per kamer.

Toeslagen & extra's

  • Ontbijt voor niet-hotelgasten € 15,00 p.p.
  • Toeristenbelasting en administratiekosten € 2,00 p.p.p.n.
  • Extra bed (3-12 jaar) incl. ontbijt € 15,00 p.n.
  • Extra bed (>12 jaar) incl. ontbijt € 45,00 p.n.
  • Campingbedje (0-2 jaar) € 10,00 per verblijf
  • Hond op de kamer € 9,50 p.h.p.n. (maximaal 1 hond per kamer)

Toch liever een ander arrangement?