Beauty

Vanaf: € 185.00

Beauty duo deluxe arrangement

Laat het dagelijks leven even voor wat het is en laat u verwennen in ons Vita Allegra Wellness Center. Gezellig ertussenuit, lekker ontspannen en tot rust komen in een bosrijke omgeving.

Lees meer

Vanaf: € 125.00

Duo Beauty arrangement

Laat u verwennen en kies voor een ontspannen rug nek schouder massage of een gezichtsbehandeling en breng een bezoek aan het saunalandschap! Inclusief diner en overnachting.

Lees meer

Reserveren arrangement

Als u een keuze uit bovenstaande arrangementen heeft gemaakt, kunt u eenvoudig online reserveren door op het arrangement te klikken en de juiste datum in de reserveringsmodule in te voeren. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden binnen een arrangement of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze receptie, telefonisch via 0475 53 49 59 of per email info@boshotel.nl.
Zij informeren u graag.

Alle arrangementsprijzen zijn per volwassenen, op basis van twee personen per kamer.

Toeslagen

€ 2,00 toeristenbelasting en administratiekosten per persoon per nacht
€ 30,00 voor een eenpersoonskamer 

Wist u trouwens dat ook uw hond welkom is in ons hotel? U betaalt een schoonmaaktoeslag van € 9,50 per hond per nacht en er is een maximum van 1 hond per kamer. U selecteerd deze optie tijdens het boeken bij extra's. In het restaurant en het zwembad kunnen wij geen honden toelaten. Uw hond is van harte welkom in onze brasserie.

Toch liever een ander arrangement?