Terraas Boshotel

Arrangementen

Reserveren arrangement

Als u een keuze uit onderstaande arrangementen heeft gemaakt, kunt u eenvoudig online reserveren door op het arrangement te klikken en de juiste datum boven in de reserveringsmodule in te voeren. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden binnen een arrangement of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze receptie, telefonisch via 0475 53 49 59 of per email info@boshotel.nl.
Zij informeren u graag.

Alle arrangementsprijzen zijn per volwassenen, op basis van twee personen per kamer.

Seizoen

Vanaf: € 82.50

Winter arrangement

Even uit de winterse sleur? Reserveer dan ons winterarrangement. Laat u verwennen in ons beauty center, relax in de sauna of wandel door het Nationaal Park de Meinweg, niets moet alles mag. 's Avonds neemt u plaats in ons restaurant voor het 3 gangen diner.

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Voorjaars arrangement

Shoppen in Roermond of een verkwikkende wandeling door het heuvelachtige Meinweggebied. Bepaal zelf uw dag indeling en 's avonds zorgen wij voor een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant.

Lees meer

Thema

Vanaf: € 82.50

Outlet Shopping arrangement

Een dag shoppen in Designer Outlet Center Roermond met een diner en overnachting in ons hotel. 's Avonds neemt u plaats in ons restaurant voor het heerlijk drie gangen menu.

Lees meer

Vanaf: € 185.00

Kasteel arrangement 2 nachten

Genieten van wat Boshotel Vlodrop en Kasteel Daelenbroeck u te bieden hebben. Dineer 1 avond in Kasteel Daelenbroeck en 1 avond in het restaurant van Boshotel Vlodrop. Inclusief dinertaxi!

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Carnavals arrangement

Geniet tijdens de Carnavalsperiode van onze speciale arrangementen. Ontvlucht de drukte en kom in alle rust genieten van onze faciliteiten of vier in Roermond het oer Limburgse carnavalsfeest en geniet daarna in ons hotel van een heerlijk diner.

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Valentijnsarrangement

Verras uw geliefde met een verblijf in Boshotel Vlodrop. Inclusief romantisch diner in ons restaurant!

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Meinweg arrangement

Met het Meinweg arrangement is het helemaal aan u. Breng een bezoek aan onze beauty afdeling, wandel door het prachtige Nationaal Park De Meinweg of relax in onze brasserie. Niks moet, alles mag!

Lees meer

Sportief

Vanaf: € 130.00

Golf arrangement

Een balletje slaan op golfbaan de Herkenbosche en combineren met een diner en overnachting. Het kan met dit unieke arrangement. Wij nemen na reserveren contact met u op om de gewenste starttijd te bespreken.

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Fiets arrangement

Per fiets genieten van Nationaal Park De Meinweg, het uitgebreide Roerdal en de rest van het prachtige Midden-Limburg. U kunt uw eigen fietsen meenemen of fietsen bij ons huren.

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Wandel arrangement

Te voet het Meinweg gebied ontdekken? Tevens zijn er zeer regelmatig wandelingen onder begeleiding van een gids waar u zich voor op kunt geven.

Lees meer

Beauty

Vanaf: € 185.00

Beauty duo deluxe arrangement

Laat het dagelijks leven even voor wat het is en laat u verwennen in ons Vita Allegra Wellness Center. Gezellig ertussenuit, lekker ontspannen en tot rust komen in een bosrijke omgeving.

Lees meer

Vanaf: € 125.00

Duo Beauty arrangement

Laat u verwennen en kies voor een ontspannen rug nek schouder massage of een gezichtsbehandeling en breng een bezoek aan het saunalandschap! Inclusief diner en overnachting.

Lees meer

Feestdagen

Vanaf: € 165.00

Pinkster arrangement

Lekker er tussen uit in eigen land? Bij ons bent u van harte welkom!

Lees meer

Vanaf: € 82.50

Vrolijk Pasen arrangement

Met Pasen komt de natuur weer helemaal tot leven, wandel of fiets door het prachtige Nationaal Park De Meinweg, bezoek het Designer Outlet Center in Roermond of laat u verwennen in onze beauty.

Lees meer

Toeslagen

€ 2,00 toeristenbelasting en administratiekosten per persoon per nacht
€ 30,00 voor een eenpersoonskamer

Het Boshotel Vlodrop en haar omgeving biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van activiteiten.
Deze veelzijdigheid hebben wij vertaald naar een groot aantal arrangementen.
Of het nou gaat om sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen of golfen, of juist om ontspanning zoals Wellness, shopping of culinair genieten, wij hebben voor iedere interesse een speciaal arrangement samengesteld.
Bij ons vindt u ook unieke combinaties met ons Landgoed Kasteel Daelenbroeck en golfbaan De Herkenbosche.

Wist u trouwens dat ook uw hond welkom is in ons hotel?  U betaalt een schoonmaaktoeslag van € 9,50 per hond per nacht en er is een maximum van 1 hond per kamer.
U selecteerd deze optie tijdens het boeken bij extra's.

In het restaurant en het zwembad kunnen wij geen honden toelaten.
Uw hond is van harte welkom in onze brasserie.